Okostelefonnal MapRun kupa a Gyáli pályákon is

2020 május 25

Kedves Sporttársak! 2020.05.25-06.10.MapRun kupa okostelefonnal a gyáli pályákon!

Remélem mindenki egészséges és az is marad. A járvány azonban új alkalmazkodást vár továbbra is mindenkitől. Az APEX SE 03.20. bemutatóedzése elmaradt, de most egyéni felkészülést ajánlunk helyette:

Ezért a következő önálló edzés és tét nélküli versenyzés lehetőségére hívom fel a figyelmeteket. A MapRunF alkalmazás letöltésével, 400 pályán az országban több helyszínen nyílik mód edzésre, köztük Gyálon is 4 pálya készült. A szövetség oltalma alatt a MapRun csapat 06.10-ig minél több helyszín felkeresését javasolja, amelyet önállóan, bármikor meg lehet tenni. (Az entry light-ben való regisztrálás sorsolásra is jogosít.)

MapRun F App letöltés, majd Select Event/Hungary és tovább pl. Gyal vonalas pálya kiválasztása. Ezt betöltve Go to start. (Gyálon a start és a cél is a sportpálya futókörén van.) 2 nagy kb10 km-es és 2 pici pálya van. Ha van otthon térképed, azért vidd magaddal, mert a telefonon futva bogarászni, úgy tapasztalom kicsit körülményes.(Én praktikusan sokat szöszölök előtte, összeírom a sorrendet és utána) start, majd pontok lecsippantása és a cél. A MapRun F feltölti automatikusan az eredményt, ha van adatforgalom a célban. A műhold segítségével kommunikálunk, a pontokon nincs semmi, csak kb. 10 m körzetben csippan a telefonod. Adatforgalom a pályán nem szükséges!

Bármely helyszínen teljesíthető, csak a kupa van dátumhoz kötve...., az APEX SE miatt kérem, hogy minél többen 06. 10-ig a gyáli pálya valamelyikét is teljesítsétek!

Vissza az eseményekhez