Tájfutás Világnapja Gyáli helyszín

2016 május 11

A helyi esemény fővédnöke: Pápai Mihály polgármester

A Gyáli Tájfutás Világnapja eseményen az Ady Endre Általános Iskolából 13 osztály 288 fővel vett részt. További 27 fő regisztrált még, így 315 fővel járultunk hozzá rekord kísérlethez, mely 250 ezres számra irányult.

Eseményünkön megjelent a helyi Williams TV, és a Gyáli Újság munkatársa.

Az Ady általános Iskola igazgatónője Kasa Csilla és még két tanárnő is lefutotta a távot.

Az önkormányzat részéről, a Polgármester úr és az Önkormányzat képviseletében az Ifj. és Sportbizottság elnöke Vinnai Tibor és a körzet önkormányzati képviselője Czotter Ferenc is megjelent és segédkeztek az oklevelek átadásában.

A rendezvényhez 10 fővel csatlakozott a Nyugdíjas Alapítványért Nyugdíjas Klub és vállalták a pontok őrzését. Az eseményt pedig 3 fővel biztosította a helyi polgárőrség, a FEGY .

A rendezvényen minden a legnagyobb rendben zajlott. 8 fővel rendeztünk a SE részéről, a fiatalok pedig nagy örömmel vették a sportág megismerésének lehetőségét.

Örülünk, hogy  Gyál is részt vehetett ezen a nagyszerű eseményen: a gyerekek müzli szeletet és ásványvizet kaptak és az Országos Szövetség támogatását is élvezhettük az első gyáli tájfutó térkép és az oklevelek nyomtatása terén.

Köszönettel mindenkinek: Sávai Mária APEX SE elnöke

Vissza az eseményekhez