Tájfutás Világnapja Gyálon is 2 helyszínen

2017 május 24

Tájfutás Világnapja Gyálon is! Május 24. két helyszínen!

Ne habozz, csatlakozz!

Az Ady iskolában 9-16 óra között eddig közel 400 jelentkező futja majd le az 1,4 km-es pályát, mely a Piac tér, Liliom u. Pesti út és sportpályán belül lesz kijelölve. Ők az Ady és Zrínyi iskolák tanulói és tanárai, akik már a megadott határidőig jelentkeztek.

A Bartók iskola 10-14 óra között közel 150 fővel jelentkezett. A pálya hasonló hosszú, viszont az a Bartók, Kodály, Könyves K. utcák és az iskolaudvaron lesz kijelölve. Rendező: APEX SE csatlakozva az IOF nemzetközi és MTFSZ hazai szövetség felhívásához ismét saját Guinness rekordját kívánja megdönteni. A világon múlt évben több mint 250 ezren állították fel a rekordot. Gyálon 315 futó járult ehhez hozzá. Eddig 550 körül vagyunk a jelentkezők tekintetében.

A pontokat a Nyugdíjas Alapítványért Nyugdíjas Klub tagjai vigyázzák majd.

Az eseményt a Lendületben Gyál 2017 programsorozat eseményeként a város önkormányzata is támogatja. Minden futóra gondoltunk! A helyszínen már csak korlátozott számú ad hoc jelentkezőt tudunk fogadni (térkép, oklevél és egyéb ellátmányok okán) ezért aki most csatlakozik (bárki a városból)

legalább 05.21-ig jelezze azt a savai.maria@gyal.hu e-mailen.

Na...rajtunk ne múljon az a rekord! Hajrá 20 éves város GYÁL!

Vissza az eseményekhez